دسته‌بندی نشده

۴ نکته مهم در مقایسه بین جوهر اکوسالونت و جوهر لاتکس

جوهر اکوسالونت
Rate this post

معمولاً اکثر خریداران و کسانی که دوست دارند برای دستگاههای چاپ خود اقدام به خرید جوهر کنند، دو نوع جوهر سالونت و اکوسالونت را با هم مقایسه می‌کنند؛ این در حالی است که جوهر لاتکس به عنوان یک محصول جدید وارد بازار شده است و اتفاقاً طرفداران بسیاری نیز جذب کرده است. از لحاظ ویژگی، جوهر لاتکس را می‌توان به این جوهر اکوسالونت و جوهر سالونت قرار داد که ویژگی‌های مشترکی از هر دو گروه را دارد.

این موضوع باعث شده است که، رقابت بالایی بین تولیدکنندگان جوهرها از لحاظ ایجاد خصوصیات ویژه و منحصر به فرد به وجود بیاید و معمولاً وب سایت‌های مرتبط با این صنعت، به بررسی بخشهای مختلف آن‌ها می‌پردازند. ما نیز در این مطلب جوهر اکوسالونت و جوهر لاتکس را از چهار جنبه مختلف مورد بررسی قرار می‌دهیم و سعی می‌کنیم شباهت‌ها و تفاوت‌های آنها را نشان دهیم.

جوهر اکوسالونت از لحاظ بهداشتی و سلامت در سطح بالاتری قرار دارد

بعید است که کسی در صنعت چاپ، از جمله چاپ بنر، فعالیت داشته باشد و از بهداشتی و سالم بودن جوهر اکوسالونت اطلاع نداشته باشد. در تعریف جوهرهای اکوسالونت مسئله سازگاری با محیط زیست و عدم تأثیر منفی آن بر روی سلامت افراد جامعه بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد. به همین دلیل شرکت‌هایی که به این موضوع اهمیت می‌دهند، این جوهرها را به عنوان گزینه اصلی خود انتخاب می‌کنند.

اما شرکت‌های تولید کننده جوهرهای لاتکس برای بالا بردن شانس استفاده از محصولات خود، سعی کرده‌اند که بر روی این خصوصیات محصولات خود بیشتر کار کنند و یک محصول سازگار با محیط زیست تولید کنند. البته این جوهرها، برای پایداری بیشتر، از برخی مواد شیمیایی پایدارکننده بهره می‌برند که سالم بودن آنها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. با این وجود، می‌توان جوهر اکوسالونت دای را سالم‌ترین و بهترین جوهر از لحاظ بهداشتی و سلامتی معرفی کرد.

جوهر اکوسالونت به زمان بیشتری برای خشک شدن نیاز دارد

مورد دوم که برای مقایسه بین جوهر اکوسالونت و جوهر لاتکس مورد استفاده قرار می‌گیرد، بحث خشک شدن جوهرها و زمان اختصاص یافته برای آنهاست. در ابتدا، باید اشاره کنیم که در همه جوهرهای استفاده شده برای دستگاه‌های چاپ بنر، جوهرهای سالونت از این لحاظ بهترین امتیاز ممکن را می‌گیرند و به دلیل داشتن ترکیبات آلی فرار، بلافاصله خشک شده و امکان استفاده از آنها وجود دارد.

در رده دوم، جوهر لاتکس قرار دارد که نسبت به جوهرهای اکوسالونت به زمان کمتری برای خشک شدن نیاز دارد و معمولاً خصوصیات آن تقریباً همانند جوهرهای سالونت است. اگر از لحاظ خشک شدن، جوهر اکوسالونت را بدترین گزینه انتخاب کنیم، کمی غیر منصفانه است باید به تغییراتی که شرکت‌های سازنده در آنها به وجود آورده‌اند اشاره کنیم. به عنوان مثال، جوهرهای اکوسالونت یووی به کمک لامپ‌های یووی سریع خشک می‌شوند و جوهرهای دیگر نیاز به روکش محافظ دارند.

کیفیت کار جوهر لاتکس کمتر از جوهر اکوسالونت است

در مسئله چاپ، کیفیت در اولویت قرار دارد و به همین دلیل توجه ویژه‌ای به تأثیر جوهرها در عملکرد دستگاه‌ها می‌شود. ابتدا بد نیست که به جوهر سالونت اشاره کنیم و ذکر کنیم که رنگدانه های رنگی موجود در آنها باعث می‌شوند که یک لایه مات بر سطح مورد نظر به وجود بیاید و کیفیت چاپ افت کند. به همین دلیل، از جوهر سالونت در پروژه‌های استفاده می‌شود که از مسافت دورتر دیده شوند.

رتبه بعدی از لحاظ کیفیت چاپ، به جوهر لاتکس می‌رسد که ساختار آن تقریباً همانند جوهرهای اکوسالونت است و از لحاظ شفافیت و براق بودن، سطح چاپ مناسبی دارد. البته جوهرهای لاتکس برای سطوح صاف و براق ایده آن نیستند و ممکن است شفافیت آنها را تحت تأثیر قرار دهند.

بهترین گزینه ممکن از لحاظ کیفیت چاپ، جوهر اکوسالونت است که یک چاپ شفاف، براق و درخشان ایجاد می‌کند. این چاپ برای کسانی که در زمینه‌ی نمای داخلی و همچنین پروژه‌های خاص کار می‌کند، یک نعمت بزرگ محسوب می‌شود و با آنها این شانس را می‌دهد که بالاترین کیفیت را در کنار خلاقیت خود به کار گیرند و بهترین محصول را تولید کنند.

در هر دو جوهر امکان رسوب و ته نشینی جوهر کم است

 یکی دیگر از مواردی که نه تنها شانس مقایسه جوهر اکوسالونت و جوهر لاتکس را به ما می‌دهد، بلکه به عنوان فاکتور شناسایی جوهر سالونت نیز استفاده می‌شود، بحث رسوب و ته نشینی جوهر است. جوهرهایی که از دانه‌های رنگی مانند رنگدانه ها بهره می‌برند، احتمال رسوب و ته نشینی جوهر بسیار بیشتر است و حتی می‌تواند به نازل و هد دستگاه صدمه بزند.

از این لحاظ، جوهر سالونت گزینه بسیار بدی محسوب می‌شود و همیشه هنگام استفاده از آن، باید مخزن نگهداری جوهر و همچنین نازل‌ها مورد بررسی و تمیزکاری قرار گیرند. جوهر لاتکس، دانه‌های رنگی ندارد، اما چون سرعت تبخیر حلال آن بیشتر است، به احتمال زیاد زودتر خشک می‌شود و برای دستگاه‌هایی که احتمالاً چند روز پشت سر هم کار نمی‌کنند، باید بلافاصله پس از پایان کار، دستگاه تمیز کاری شود.

اگر به دنبال جوهری هستید که دستگاه شما کمترین دردسر را با آن داشته باشد و در سر مربوط به تمیز کاری را برای شما درست نکند، شک نکنید که جوهر اکوسالونت بهترین گزینه ممکن را در اختیار شما قرار می‌دهد و این شانس را دارید که کار خود را با بهترین کیفیت و با کمترین دردسر انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *